L'Escola Municipal de Música viatja als anys '60

Diferents concerts en el marc de la Setmana Cultural tindran lloc els propers dies.

La propera setmana, l’Escola de Música de la ciutat celebra la Setmana Cultural amb un ampli ventall d’activitats. L’auditori de l’escola, el teatre de Can Gomà i l’esglèsia de Sant Vicenç acolliran els concerts dels diferents estils musicals de la dècada dels anys seixanta que oferiran el 400 alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mollet.


Des del proper dilluns 16 i fins el divendres 20 d’abril els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mollet oferiran més de 50 actuacions en les quals s’interpretarà la música dels Beatles, Simon and Garfunkel, Nino Rota, Francesc Borrull, The Carpenters, Bob Dylan, Antonio Carlos Jobim, Petula Clark, el Dúo Dinàmico, the Mamas & the Papas, Los Brincos i molts d’altres intèrprets de la dècada dels anys seixanta.

Així mateix, s’enregistrarà un programa especial de ràdio ambientat en el darrer dia de l’any 1969, amb contingut de noticies locals i d’arreu del món. En aquest espai radiofònic participaran diferents formacions musicals del centre juntament amb locutors de Ràdio Mollet i s’emetrà el dia 1 de maig per l’emissora local.

Finalment, aquesta Setmana Cultural es tancarà el proper divendres 20 d’abril amb la celebració d’un concert multitudinari a l’església de Sant Vicenç on participaran les orquestres de l’Escola, els cors, el cor de pares i mares i la Coral Estoc de Veus. Aquest concert és el que habitualment organitza l’Escola de Música amb motiu de la celebració de Sant Jordi i comptarà amb un repertori dels anys 60 en el qual es podran escoltar cançons d’Elvis Presley, Concha Velasco o The Beach Boys, entre d’altres.

Edicions locals