La Tresoreria de la Seguretat Social podria estar en marxa al 2014

La previsió és que les obres de construcció finalitzin en aproximadament 18 mesos.El mes de juliol passat es va publicar que les obres de la Tresoreria de la Seguretat Social en el solar del carrer Gaietà Ventalló ja començaven a agafar embranzida. El Minis teri havia avisat a l’Ajuntament de Mollet que començarien a tancar el solar de Gaietà Ventalló amb un mur per començar a fer un estudi de cimentació del sòl relatiu als fonaments.

Precisament aquets fonaments són els que després van obligar a aturar les obres. Tal i com informen des de l’Ajuntament de Mollet, les obres van quedar aturades per problemes en la fonamentació. Problemes que van quedar resolts el mes passat per tal de continuar amb les obres d’aquest equipament de l’Estat.

Pel que fa els terminis, segons fonts municipals, està previst que en un any i mig es finalitzin les obres de construcció d’aquest edifici que podria estar en funcionament en dos
anys.

La nova oficina centralitzarà tots els tràmits de l’Institut Nacional de la Seguretat Social i de la Tresoreria General, de manera que suposarà una agilització de tràmits i la reducció del temps d’espera per als usuaris.

La nova oficina integral donarà servei a 12 municipis, una població de més de 150.000 habitants, 4.400 empreses, 50.700 treballadors i uns 23.000 pensionistes.

Edicions locals