El Museu Abelló organitza una visita guiada a Olot i a la Casa Museu de Can Trincheria

La inscripció es pot fer fins el dia 22 d’abril trucant al telèfon 93 544 50 99, per correu electrònic: [email protected] o a la mateixa recepció del museu.

El Museu Abelló ha preparat una sortida a la Garrotxa el proper dissabte 28 d’abril per conèixer la ruta modernista de la ciutat d’Olot i la Casa-Museu de Can Trincheria. Les inscripcions s’han de fer abans del 22 d’abril.

La sortida serà a les 9 del matí des del Museu Abelló. La primera visita serà a Olot per conèixer la influència que va tenir el Modernisme sobre l’arquitectura urbana. Durant la ruta es faran dues parades; en primer lloc al Museu Comarcal per gaudir de les peces modernistes més importants i després a la Casa-Museu Can Trincheria de la primera meitat del segle XVIII.

La visita finalitzarà amb una passejada pel Pla de Llacs i la Moixina, indrets emblemàtics de la pintura de l’escola d’Olot. Posteriorment es tornarà al centre d’Olot; després de dinar i una estona de temps lliure s’iniciarà el camí de tornada cap a Mollet.

La inscripció es pot fer fins el dia 22 d’abril trucant al telèfon 93 544 50 99, per correu electrònic: [email protected]  o a la mateixa recepció del museu. El preu de la sortida és de 23 € per als amics del Museu i 27 € per al públic en general. Caldrà un mínim de 20 persones inscrites per fer la sortida.

Edicions locals