El Servei de Mediació de l’Habitatge de Mollet atura un desnonament

Recentment, van acudir al consistori per demanar orientació sobre una possible mediació amb l’entitat bancària.

L’assessorament del Servei de Mediació de l’Habitatge de l’Ajuntament de Mollet ha permès aturar un desnonament que estava previst per aquest matí. Aquest s’ha pogut aturar gràcies a les orientacions que el Servei de Mediació de l’Habitatge de l’Ajuntament va oferir a la família afectada, amb el suport de Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

Recentment, van acudir al consistori per demanar orientació sobre una possible mediació amb l’entitat bancària. El cas que van presentar no permetia una mediació directa de l’Ajuntament perquè ja s’havia dictat l’ordre judicial. La família, acompanyada per representants de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va ser atesa, de forma extraordinària, pel Servei de Mediació que va recomanar fer una sol·licitud d’aplaçament del desnonament per part de la família afectada amb el seu advocat i procurador.

L’Ajuntament ofereix suport a les famílies que es troben en situació greu de dificultat en el pagament dels seus habitatges i que corren risc de desnonament. Des del Servei de Mediació de l’Habitatge es recomana acudir a aquest servei quan comencin els problemes de pagament i abans que hi hagi ordre judicial d’execució hipotecària. En aquests casos l’Ajuntament pot fer d’intermediari entre l’afectat i l’entitat bancària de manera molt més efectiva ja que quan hi ha ordre judicial es converteix en un tema privat entre les dues parts.

Edicions locals