Els titelles acaparen el cap de setmana

Tot i l'amenaça de pluja de divendres i dissabte, la ciutat viurà els propers tres dies la màgia dels titelles d'arreu de Catalunya i l'estat en una Mostra Internacional que es consolida i innova pel que fa la projecció del festival.

Tot és a punt per a que aquesta tarda s'inauguri la sisena edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès. Cal estar molt atents a la previsió meteorològica a la ciutat i voltants perquè aquest és un festival que es desenviolupa en la seva majoria al carrer.


El tret de sortida serà a les 18 hores amb una Cercavila inaugural amb la mascota de la Mostra, el Mollet Mullat. A continuació, el primer espectacle serà un clàssic de Galiot Teatre, 'Palla, Fusta, Pedra', que va estrenar a l'anterior edició. A quarts de vuit s'inaugurarà el segell personal d'aquesta mostra, 'Cal Titella', un espai lúdic i de creació de titelles per a infants creat per Galiot i que ha despertat la curiositat de tots els festivals de l'estat on la companyia molletana ha estat convidada. Aquí es podrà veure també el muntatge del següent espectacle de Galiot que estrenarà a la propera Fira d'Artesans, El Bavastell Itinerant.

La previsió del Servei Meteorològic de Catalunya és que el risc de precipitacions s'intensifica aquest divendres amb una probabilitat alta de ruixats i dissabte amb una probabilitat mitjana mentre que diumenge aquests núvols de pluja marxarien. Cal recordar que en cas de pluja, els actes d'inauguració se celebraran al Mercat Vell. 


Galeria de fotos de l'edició 2011 (Toni Magdalena i Adrià Solís)

Edicions locals