Monràs considera vergonyós l’incident del Rei a Botswana

L'alcalde afirma que “tenir un monarca que es dedica, en temps de crisi, a viatjar a milers de quilòmetres del seu país per anar de safari a caçar elefants o d’altres animals, és èticament molt més que reprovable i inoportú”.

Per l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, el safari del rei Joan Carles a Botswana és èticament reprovable tenint en compte la greu crisi econòmica que està sacsejant a tot el país.

En declaracions realitzades a Vallès Visió i Ràdio Mollet, Josep Monràs va declarar que se sent molt avergonyit per l’incident del Rei a Botswana perquè “la greu situació econòmica que estan patint la majoria de la població espanyola no fa com per anar de cacera”. En aquest sentit, l’alcalde va afegir que el rei Joan Carles “hauria de pensar més en les seves responsabilitats constitucionals i no només en les seves aficions”.

Per aquestes raons, per l’alcalde de la ciutat, “tenir un monarca que es dedica, en temps de crisi, a viatjar a milers de quilòmetres del seu país per anar de safari a caçar elefants o d’altres animals, és èticament molt més que reprovable i inoportú”.

Edicions locals