Avui s’inaugura una exposició col•lectiva del programa NouArt

Els artistes Marc Álvarez i Sito Ruiz inauguren aquesta tarda a La Marineta.

Aquesta tarda a la Marineta tindrà lloc la inauguració d’una exposició col•lectiva de dos joves artistes de la ciutat, a la qual assistirà el regidor de Joventut, Josep Ramon Bertolín.

La regidoria de Joventut mitjançant el programa NouArt pretén impulsar els projectes de dos joves artistes de la ciutat en una exposició col·lectiva que s’inaugurarà demà a les 19 hores i es podrà visitar fins el proper 12 de maig. Aquesta exposició presenta els projectes de Marc Alvarez i Sito Ruiz, dos joves artistes de Mollet

El projecte Defyned de Marc Alvarez es presenta sota el lema Grafit, disseny, carrer i elegància i està format per dues col•leccions exclusives de corbates amb dissenys basats en el grafit en una edició limitada. Són corbates confeccionades a mà per Batlle i estampades per l’autor. A més, en el marc de la presentació d’aquest projecte el públic assistent podrà gaudir de l’actuació del grup de hip hop Mentes Intactas.

Per la seva banda, Sito Ruiz és un artista visual que amb Experiment-A convidarà als assistents a gaudir d’una producció audiovisual interactiva que es projectarà sobre la façana de la maqueta de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. En aquesta projecció, l’espectador podrà interactuar amb l’obra i donar vida a un edifici aparentment inert. Oriol Pujol, al piano, serà l’encarregat d’amenitzar la presentació de l’obra.

Edicions locals