La XAL emet un reportatge produït per Vallès Visió sobre la Mostra de Titelles

El reportatge es podrà veure per tota Catalunya gràcies a la Xarxa de Televisions Locals.

La Xarxa de Televisions Locals, a través de les seves televisions consorciades, estrenarà dissabte, 21 d’abril, a les 18.30 h., un reportatge sobre la sisena edició de la Mostra Internacional de Titelles, que va tenir com escenari Mollet del Vallès el passat cap de setmana. La peça estarà inclosa dintre del programa La Setmana, un espai de reportatges que produeix Televisió de Badalona per a la XAL.

Vallès Visió ha elaborat aquesta peça per a donar a conèixer el desenvolupament d’aquest esdeveniment i la rellevància que ha tingut fora de la nostra comarca. Al reportatge s’inclou un resum de les activitats que han marcat la mostra, testimonis de les companyies, del públic, etc... La Mostra de Titelles s’ha consolidat, una vegada més, com un esdeveniment cultural de referència al Vallès Oriental. Durant tot el cap de setmana, tan petits com grans s’han deixat meravellar i enamorar pels seus espectacles. “El fet que la XAL s’interessi per difondre aquest tipus d’activitats és sinònim de la magnitud de la Mostra i de la confiança que té en Vallès Visió per a fer arribar l’esdeveniment a tota aquella gent que no va poder venir a la nostra ciutat”, afirma Guadalupe Caro, responsable de comunicació del Consorci Teledigital Mollet.

Els continguts de Vallès Visió són cada cop més reclamats per la Xarxa de Televisions Locals. Diumenge passat, aquesta entitat va estrenar una peça sobre el futbol base del CF Mollet UE, produïda també per la televisió del Vallès Oriental, en el descans del partit de futbol de Primera Catalana entre el CF Mollet UE i la UE Figueres, que es va poder seguir també per tota Catalunya.

Edicions locals