Música pedagògica a les escoles

L’Escola Municipal de Música inicia una roda d’audicions pedagògiques a les escoles de primària.

Coincidint amb Sant Jordi i el cicle cultural de l’EMMM, la setmana del 23 al 27 d’abril els instruments dels alumnes de l’escola de música sonaran en alguns centres de primària de Mollet del Vallès.

El projecte pedagògic es portarà a terme, inicialment, al col·legi Lestonnac i a les escoles Can Besora, Sant Vicenç i Col·legis Nous. L’objectiu és que, en propers cursos continuï fins arribar a totes les escoles de primària de la ciutat per apropar i difondre els coneixements musicals que imparteix l’escola municipal de música.

L’Escola Municipal de Música de Mollet del Vallès compta amb 400 alumnes, 250 dels quals estudien instrument i són també alumnes de les escoles de primària de la ciutat. Aquests nois i noies faran sonar els instruments que estan estudiant a l’EMMM per als companys de les seves escoles, amb qui podran compartir àmpliament les experiències i els coneixements musicals que adquireixen a l’escola de música.

La música dels 60 interpretada per l’EMMM a Ràdio Mollet
Dins d’aquest cicle cultural de l’EMMM s’inclouen un seguit d’actuacions musicals de peces de la dècada dels 60, nacionals i internacionals, que han tingut lloc durant tota una setmana.

L’esperit dels 60 quedarà enregistrat avui, dijous 19 d’abril, en una gravació que es farà al Teatre Municipal Can Gomà i evocarà els noticiaris, les ràdionovel•les i la música dels 60, que en aquella època es tocava en directe als estudis de ràdio. Ràdio Mollet emetrà aquest enregistrament especial l’1 de maig a les 11 h i a les 19 h.

Edicions locals