Jaume Barberà presenta un llibre "singular"

El presentador del canal 33 i veí de Mollet desvela les característiques de l'obra que recull les entrevistes del programa “Singulars”.Jaume Barberà, conegut periodista i presentador del programa “Singulars” del canal 33,  va assistir dijous a la biblioteca de Can Mulà per recomanar el seu llibre per aquesta diada de Sant Jordi acompanyat de l'escriptor Josep Masats. El llibre “Singulars” és una antologia de totes les entrevistes que Barberà ha fet al llarg de les edicions del seu programa. La idea de fer un llibre de recopilació no és recent sinó que, tal i com declarava Barberà “des del primer any que vam fer el programa, ara fa tres anys, vaig tenir ja una oferta d’un editorial, però no la vaig acceptar perquè pensava que un programa necessita fer més recorregut. Finalment hem passat de les 100 edicions i vaig acceptar l’oferta de l’Enric Viladot, director d’edicions Viena”.


En la línia del seu programa “Escoltar per aprendre” va fer incisió en què a ell escoltar als convidats de les entrevistes li va servir per aprendre molt o gairebé tot d’àmbits que van des de la neurociència, la medicina i la física quàntica fins a la política o la denúncia social.


Aquest il·lustre veí, a banda de ser presentador de televisió en l’actualitat, va marcar els inicis del procés de fundació de l’emissora Ràdio Mollet motivat, segons les seves paraules, per un “pique” que mantingueren amb el municipi de Parets: “Va començar així, per un pique, amb Parets... Com podia ser que els nostres veïns tinguessin una emissora i nosaltres no? Amb aquesta premissa vaig ser capaç de convèncer a l’alcaldessa Anna Bosch per fer nosaltres el mateix.”


Com a cloenda, preguntat per quin havia sigut el personatge més “singular” que havia passat pel programa, Barberà va contestar el següent: “Marta Minguella, Teresa Guardiola... Hi ha companys de professió que van dir-me que aquest era un programa de frikis, però nosaltres creiem que la singularitat dels personatges surt del fet que malgrat tot aquestes persones han arribat a uns coneixements que nosaltres no tenim gràcies als seus esforços, als seus entrebancs, als seus problemes, han caigut, s’han aixecat i ho han aconseguit”.

Edicions locals