El CRA’P acull la proposta de Víctor Turull i recapta fons per Àfrica

Els tallers de Pràctiques de Creació i Recerca Artística col·laboren de forma solidària en l’aportació d’aliments a un poblat africà.


El tret distintiu de la sessió de diumenge fou que Víctor Turull va marcar tres àmbits en que es centraria la resta de l’acte: respiració, cos i veu. Un cop escalfats aquests tres instruments els seus participants es situaren en un cercle integrador a fi d’assolir una confluència d’energies. “Els participants ens situem en cercle i treballem a partir del cant i la dansa per tal que l’energia del cercle la compartim els uns amb els altres. És una experiència a la que tu hi vas a participar”, declarava Esther Freixa, professora dels tallers.


Per últim, aquesta sessió extraordinària també complia amb un propòsit solidari i és que es recaptaven fons per tal d’ajudar enviant aliments a un poblat de Burkina Faso: “És una activitat que fem avui també per recaptar fons per poder enviar aliments a un poblat de Burkina Faso, a l'Àfrica, on en Víctor hi té molta relació directa. Ell va conèixer el poble fa vint anys i hi va cada any, és com la seva família. Així doncs, ell és l’encarregat d’enviar els diners al cap del poblat per a que comprin el menjar.”


Les sessions del CRA’P no són àmpliament conegudes per la majoria dels habitants de Mollet i molts tendeixen a confondre-les amb classes per aprendre a ballar, no obstant, la seva funció és molt més àmplia que aquesta.


Els tallers serveixen per a aprendre tot tipus d’arts escèniques, incloent-hi el cant i el ball, i la seva acollida és prou important ja que disposen d’un vàrem d’aproximadament una vintena de persones.

Edicions locals