El CF Mollet UE tira d'èpica per empatar al camp de l'Avià (3-3)

Els d'Albert Garcia empaten al minut 81 amb un jugador menys per l'expulsió de Silver.

El CF Mollet UE va recórrer a l'èpica per poder rescatar un punt al camp de l'Avià, de gespa natural però en males condicions. Amb aquest resultat, els d'Albert Garcia es situen cinquens i s'allunyen de la segona posició, que ocupa el Palamós.


El Mollet va saltar al camp força adormit i al minut 5 Joan Viladomat va marcar el primer gol del xoc a la sortida d'un córner. A partir d'aquí, els d'Albert Garcia van intentar desplegar el seu joc habitual, però va ser impossible pel mal estat de la gespa. Tot i així, Bauli va gaudir d'un un contra un davant Morte, però no el va poder superar.

Només començar la segona part, Viladomat va tornar a marcar en un altre córner. Amb el resultat en contra, Albert Garcia va donar entrada a Brian per intentar generar perill per les bandes. D'aquesta manera va arribar el gol del Mollet. Brian va superar a dos defenses rivals, va cedir la pilota a Caballero, que va escurçar distàncies amb un xut ajustat. Cinc minuts més tard, Bauli va aprofitar una assistència de Silver per superar a Morte i empatar l'encontre. Però l'autoexpuslió de Silver per una puntada de peu sense sentit a un adversari va donar vida a l'Avià, que va tornar a avançar-se amb un altre gol de Viladomat. Malgrat tot, els visitants no es van donar per vençuts i Brian va provocar un penal al minut 81. Duran no va perdonar la pena màxima i va equilibrar el partit. En la propera jornada, el CF Mollet UE rebrà al Cerdanyola (diumenge, 12h).

Edicions locals