El programa de voluntariat Al teu costat repartirà roses a la gent gran el dia de Sant Jordi

Al projecte participen un col·lectiu de voluntaris que realitzen les tasques d’acompanyament.

A la Diada de Sant Jordi, el voluntariat del programa municipal Al teu costat repartirà roses per tal que les persones grans gaudeixin de la diada i les tradicions. Al mateix temps, l’Ajuntament instal·larà un estand per difondre el programa i captar nou voluntariat.

L’any 2003, es va engegar des dels serveis socials de l’Ajuntament de Mollet el projecte de voluntariat Al teu costat amb l’objectiu d’acompanyar les persones grans que pateixen solitud i manca d’autonomia personal. Al projecte participen un col·lectiu de voluntaris que realitzen les tasques d’acompanyament.

Al 2007, el projecte es va vincular amb la Fundació Amics de la Gent gran, per tal de sumar esforços i sinergies.  Des d’aleshores, una de les activitats que es realitza dins del projecte és la diada de Sant Jordi “Roses contra l’oblit”, per tal que les persones grans puguin participar de les tradicions i se sentin part de la societat.

Amb “Roses contra l’oblit” es pretén implicar diferents col•lectius: els voluntaris, els alumnes de les escoles de la ciutat i, en general, tota la societat. Enguany a Mollet participaran al voltant de 40 alumnes de l’Institut Gallecs que estudien el mòdul d’atenció socio-sanitària.

A més a més, durant tot el dia de Sant Jordi, els voluntaris d’Al Teu Costat disposaran d’un estand per fer difusió del projecte.

Edicions locals