Detingut per lesions amb arma blanca després d’una discussió sobre futbol

Els fets han passat a la plaça Catalunya, indret on s’estava celebrant la Marató de contes en la qual participen els alumnes de les escoles de la ciutat.

La Policia Municipal de Mollet ha detingut un home de 64 anys per lesions amb arma blanca. L’incident ha tingut lloc aquest matí a la plaça Catalunya mentre s’estaven celebrant les activitats de la diada de Sant Jordi.


L’home, que anava armat amb una navalla, ha atacat un altra home, de 65 anys, enmig d’una forta discussió causada pel clàssic celebrat dissabte passat entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. Els fets han passat a la plaça Catalunya, indret on s’estava celebrant la Marató de contes en la qual participen els alumnes de les escoles de la ciutat. Un professor i un membre de l’AMPA del Centre d'Estudis Mollet han aconseguit separar-los i evitar que la situació anés a més.

La Policia Municipal de Mollet s’ha personat ràpidament al lloc de l’incident on ha detingut l’agressor i ha traslladat l’home agredit a l’Hospital de Mollet. Allà, li han aplicat alguns punts de sutura i li han tractat els talls superficials que ha patit als mans i els braços.

Edicions locals