CiU Mollet recapta 727 kg d'aliments per Sant Jordi

Llet, arròs, pasta i altres que van anar a parar al Banc d'Aliments de la ciutat.


Un cop més seguint amb la campanya "Convergència Solidaria- Si sumem podem", que es va iniciar ja fa 4 anys davant la crisi econòmica, CiU Mollet intenta ajudar a molts del veïns que tenen dificultats poder disposar dels mínims necessaris per seguir endavant.

Durant el llarg de la diada de Sant Jordi, a la Rambla de Mollet, CiU va intercanviar “rosers de Sant Jordi” per aliments, amb destí al Banc dels Aliments de Mollet del Vallès.

Una part important de la gent que va apropar-se a la parada, instal·lada davant de la Sala Fiveller, ja venien amb el seu paquet d’arròs, de pasta o amb un litre de llet que es convertien en un roser. Altres optaven per fer un donatiu d’1€ que CiU Mollet va convertir en aliments durant  el mateix dia.

La voluntat de CiU era superar la mitja tona d’aliments que es va recollir l’any passat. L’objectiu s’ha complert, en concret s’han recollit 727,5 kg d’aliments, els quals han estat: 533,5 litres llet, 123 kg d’arròs, 51 kg de pasta alimentaria, 20 kg de varis tipus d’aliments.

Al final de la jornada, representants del Banc dels Aliments de Mollet del Vallès ja van recollir els quilos de solidaritat dels molletans i molletanes.

Edicions locals