Marc Valero, sots-campió de Catalunya Sots-8

L'altre jugador del Club d'Escacs Mollet, Oriol Garcia, va finalitzar quinzè.Els jugadors del Club Escacs Mollet, Marc Valero i l’Oriol Garcia , han participat en el Campionat de Catalunya 2012 sots-8 durant el cap de setmana del 21 i 22 d’abril de 2012 a Pineda (Vila-seca) a l’Hotel Palas. Els dos jugadors del nostre Club ens representàven davant d’un total de 46 jugadors que hi participaven.

Marc Valero s'ha proclamat sots-campió amb 5 punts de 6 possibles, perdent només la partida contra el que va resultar campió de Catalunya, Llibert Céspedes del "3 peons". Oriol Garcia va obtenir una meritòria quinzena plaça, després d’imposar-se en les 4 de les 6 partides.

Amb aquest éxit, i a la consecució en el període d'un any del títol de mestre català de Jordi Bals, Javier Amores i Cristian Fernández i el recent campionat sots-14 de Catalunya de Pere Garriga i el sots campionat sots-18 de Cristian Fernández Diaz el Club d'Escacs Mollet tanca una temporada impressionant, a manca de la final absoluta d'equips sots-12 preferent que es juga diumenge 29 d'abril.

Edicions locals