El Municipal de Can Vila s’anomenarà Juan Bocanegra

El canvi de nom es fa en homenatje a l'històric president de la UD Lourdes.

El proper 1 de maig al migdia se celebrarà un partit en el Camp Municipal de Can Vila que oficialitzarà el canvi de nom per Camp Municipal Juan Bocanegra. El partit d’homenatge que oficialitzarà el canvi de nom serà entre la UD Lourdes i el Centre d’Esports Sabadell.

L’Ajuntament de Mollet ha acceptat la petició de la UD Lourdes de canviar el nom del camp en honor de Juan Bocanegra, antic president de la UD Lourdes, per la tasca realitzada durant molts anys i la seva gran dedicació al club.

Nascut a Morón de la Frontera (Sevilla), Juan Bocanegra va arribar a Mollet l’any 1970 i es va instal•lar al barri de Lourdes. Ell va ser un dels fundadors del club de futbol i el va presidir durant 27 anys. La seva dedicació va ser premiada a la Nit de l’Esport de l’any 2003 amb una menció especial.

Cal destacar que Juan Bocanegra també va pertànyer durant dècades a la junta de l’Associació de Veïns de Lourdes i va ser una de les persones més actives d’aquest barri. Juan Bocanegra va morir el 8 de juliol de 2009, víctima d’un atac de cor al camp de futbol de Can Vila.

Edicions locals