CRA'P es vesteix de gala pel primer aniversari

L'entitat celebra el primer any de vida conjuntament amb el Dia Internacional de la Dansa.

En motiu del Dia Internacional de la Dansa, CRA’P ha preparat un cap de setmana ple d’activitats que alhora celebren el primer any de vida de l’entitat. L’organització espera  que cada persona trobi un moment per apropar-se a l’espai de CRA'P, situat al c/anselm clavé, 67.


Aquest divendres a les sis de la tarda, CRA’P participarà a la celebració del Dia Internacional  de la Dansa organitzada per l’Ajuntament amb una mostra del grup del taller ‘Una pràctica del moviment’, conduït per Ana S Couso i Jorge Horno. 


Dissabte al matí les instal·lacions de CRA’P acolliran el taller ‘Moviment i Joc creatiu amb l’Esther Freixa. Tot seguit Maria Ribera i María Elisa Al Cheikh realitzaran una xerrada dansa en moviment teràpia.A primera hora de la tarda, taller ‘Eines per a la improvisació’ amb Cecilia Colacrai i a les vuit del vespre, portes obertes per a tothom.


Les activitats de CRA’P finalitzaran diumenge al matí amb el taller ‘La Forma de la Memòria’, un apropament pràctic i creatiu a la memòria a càrrec de Laida Azkona.


Els tallers tenen un preu de 10 euros (5 euros pels col·laboradors).

Edicions locals