Arnau Fortuny, seleccionat pel combinat sots-20 de Nike a Catalunya

El jove extrem molletà haurà de demostrar el seu talent en unes sessions que tindran lloc a Barcelona.

El jugador del primer equip del CF Mollet UE, Arnau Fortuny, ha estat seleccionat per l'equip sots-20 de Nike a Catalunya. El bon moment de l'equip molletà no és aliè per ningú i Fortuny és un dels jugadors habituals a l'onze titular d'Albert Garcia. Per això l'extrem molletà jugarà amb un combinat català, seleccionat per l'empresa dels Estats Units, els proper 26 i 27 de maig a Barcelona. 

El combinat català de Nike comptarà amb una vintena de joves jugadors que hauran de fer sessions físiques, tàctiques i tècniques, un partit de futbol 7 i un darrer de futbol 11. "És un premi molt gran. Estic molt content i no m'ho esperava pas. M'han dit que m'han estat seguint durant la temporada. Aquest premi és gràcie al treball de tot l'equip", assegura el jove futbolista. "Tinc moltes ganes de ser-hi a l'entrenament i conèixer als meus companys d'aquesta selecció", afirma un il·lusionat Fortuny, que espera poder causar una bona impressió.
 
Per Arnau Fortuny, que porta set gols aquesta temporada, considera clau a l'equip i posa un notable alt a la temporada del debut del CF Mollet UE a Primera Catalana. "A nivell personal no m'esperava tenir tants minuts. L'entrenador em dóna molta confiança i hi ha un gran ambient al vestidor", destaca el jugador molletà de la seva primera temporada al primer equip, i que fa dos anys havia format part del Juvenil A molletà. La sessió a Barcelona és la primera fase de la campanya mundial The Chance 2012 de Nike per trobar el talent de joves jugadors (de 17 a 20 anys) encara sense contracte professional.

Edicions locals