El CF Mollet UE instal·la un desfibril·lador gràcies a un acord amb Medi Salut Mollet

El conveni permet ubicar l'aparell a les oficines del club amb l'objectiu de millorar la seguretat sanitària i comptar amb tots els recursos necessaris en el cas d'uns primers auxilis.El camp municipal del Germans Gonzalvo compta amb un desfibril·lador des d'aquest dimecres. El CF Mollet UE ha arribat a un acord de col·laboració amb el centre mèdic Medi Salut de Mollet. El conveni permet ubicar l'aparell a les oficines del club amb l'objectiu de millorar la seguretat sanitària i comptar amb tots els recursos necessaris en el cas d'uns primers auxilis.

La instal·lació del desfibril·lador al camp del Germans Gonzalvo suposa un avenç en matèria de sanitat pel CF Mollet UE. "Per nosaltres és una seguretat tenir un desfibril·lador pel gran nombre de jugadors o persones que venen al camp. Si algun dia passa una parada cardíaca tenim un aparell del qual esperem llavors que tingui tot un final feliç", valora la portaveu de la directiva del CF Mollet UE, Sandra Libori. "És un acord mutu. I nosaltres estem contents d'haver pogut col·laborar. És important que un club com el CF Mollet UE tingui un aparell que els dóna una major seguretat sanitària", comenta el director comercial de Medi Salut a Mollet, Àlex Casanova.

El desfibril·lador, amb un preu al mercat d'uns 1.500 euros, és semiautomàtic i fàcil de fer servir. "El pot utilitzar qualsevol persona sense coneixements mèdics. Té ordres sonores i visuals en tot moment et diu l'aparell que has de fer", explica la infermera en cap de Medi Salut a Mollet, Cristina Ribosa. "És important tenir un desfibril·lador per tal de poder actuar el més ràpid possible i de forma eficient qualsevol fibrilació ventricular o taquicàrdia", adverteix Ribosa i recorda que tenir un aparell d'aquests "amplia el percentatge de superar una parada cardíaca". Tot i això Medi Salut farà uns cursets dirigits pel personal de l'entitat per resoldre qualsevol dubte sobre l'aparell.

Edicions locals