‘K d Carol’ es trasllada a Gaietà Ventalló

La botiga de té i cafè canvia la parada del Mercat per una botiga més cèntrica i àmplia.'K d Carol' es trasllada al carrer Gaietà Ventalló número 7-9, local 1. Fins ara es trobava a la parada 64 del Mercat Municipal. La nova botiga continua girant fonamentalment a l’entorn del té i el cafè a granel.  De cafè en podràs trobar des del Gourmet Africà ‘Perlas de Kenya’ fins a un cafè sabor vainilla o caramel o un santo domingo orgànic. Pel que fa els tes, aquí van des d’un té verd amb arròs torrat integral Japan Gemmaicha a un té negre galleta festiva (poma, coriandre, taronja, canyella, cardamomo, pebre rosa, clau i aromes). A banda de tot això, K d Carol compta també amb una gran varietat de rooibos i tisanes. 

Fora dels tes i els cafès, hi trobaràs també coses per a rebosteria com xocolata per a cobertura, colorants i essències alimentàries.

Una de les novetats d’aquesta nova botiga és l’ampliació del racó del gourmet amb una gran varietat d’olis, vinagres i melmelades artesanals. Hi trobaràs des d’un vinagre de Mòdena balsàmic amb figues a un oli amb alfàbrega o pebre. També podràs tastar la seva pasta italiana artesanal de sèmola de blat.

Per últim, tot tipus de complements del té com teteres, tasses, filtres o capsetes. 


A facebook, 'KdCarol, tu tienda de tés en Mollet'

Edicions locals