El CRA’P obre les portes a un cap de setmana ple de dansa

L’entitat molletana celebra el Dia Internacional de la Dansa amb una jornada de portes obertes als seus tallers.

La xerrada “Les virtuts terapèutiques de la dansa: un camí de lo implícit i lo explícit” va ser l’encarregada de donar el tret de sortida a les activitats que el CRA’P havia preparat per aquest cap de setmana on celebraven el primer any de vida de l’entitat i el Dia Internacional de la Dansa.


El contingut de la conversa feia referència a les qualitats del moviment del cos en favor de tractaments terapèutics: “Les virtuts terapèutiques de la dansa han sigut preses en consideració al llarg del segle XX sobretot per a elaborar un enfocament psicoterapèutic ja explícit. El moviment del cos és considerat com una eina terapèutica perquè d’alguna manera moure’l implica també un moviment psíquic. En aquest sentit ment i cos actuen conjuntament” declarava Maria Elisa Al Cheikh, psicoterapeuta corporal, psicodramatista i dansaterapeuta Després d’una breu però intensa exposició es va obrir un torn de debat en referència als termes parlats anteriorment.


A aquesta xerrada la van seguir els tallers de la tarda, els quals van rebre un nombre més elevat d’assistents. Els participants varen experimentar jocs com, per exemple, el de situar-se tots en cercle i anar passant-se una pilota dient el nom del company a qui li havia arribat mentre es movien per tota la sala. Aquest tipus d’activitats tenien com a fi fomentar la col·laboració i complicitat dels seus membres.


En resum, els visitants que varen apropar-se dissabte a Anselm Clavé 67 van gaudir d’unes sessions entretingudes i molt mogudes. 


Galeria de fotos dissabte (Marina Escobar)

Edicions locals