Sant Jordi fa entrega dels seus premis de literatura

Els guanyadors en prosa i poesia es reuneixen a la Biblioteca de Can Mulà per rebre els seus guardons i els aplaudiments del públic.

L'entrega de premis del Certamen Literari de Sant Jordi, que organitza conjuntament l'Ajuntament i l'associació Set Plomes, va tenir lloc dissabte a la Biblioteca de Can Mulà, on els guanyadors van rebre el seu corresponent guardó. Amb pas ferm controlant els nervis, els premiats s’aproximaren un a un fins al micròfon per a recitar uns fragments de les seves obres i delectar al públic amb els seus escrits. 


En la categoria de prosa castellana la guanyadora del premi local va ser Joana García i en la catalana fou Elvira Compte. A aquestes les seguiren Susana López, guanyadora del premi local de poesia en castellà, i Silvia Estany, guardonada per la categoria de poesia en català. Els més petits també van tenir el seu espai en l’acte amb la categoria infantil, on Sara Ruiz i Sara Villaverde en prosa, i Carla Salmerón en poesia, van alçar-se com les guanyadores. A més, en la categoria juvenil destacaren Víctor Pulido en poesia i Arnau Gómez i Javier Herrada en prosa.


Cal destacar també que alguns dels guanyadors procedien de Múrcia, Madrid o Euskadi i varen fer el trajecte fins al municipi per assistir a l’entrega de premis. En aquest sentit, la regidora de cultura i festes, Mercè Pérez, va assegurar que “vull agrair a tothom la seva assistència, a la gent que ve de fora sobretot, en nom d’aquest poble i de la institució que represento, gràcies. Dir-vos que ha sigut un plaer compartir aquesta tarda amb vosaltres i amb les vostres creacions i esperem que tornar-nos a veure l’any que ve per celebrar el proper certamen.” 


Galeria de fotos dissabte (Marina Escobar)

Edicions locals