El comitè d'empresa de Derbi demana ajuda a Luís de Guindos

El comitè d'empresa vol que el ministre d'Economia exigeixi a Piaggio que faciliti l'arribada d'alternatives industrials sòlides si aquesta segueix amb la intenció d'abandonar la planta de Martorelles.

El Comitè d'Empresa de Derbi va lliurar dijous al Ministre d'Economia, Luís de Guindos, una carta durant la seva conferència al fòrum de la Tribuna a l'Hotel Palace de Barcelona.

En aquesta carta els treballadors de Derbi li fan una exposició de la difícil situació que estan patint i sol•liciten l'ajuda i la mediació del Govern de l’Estat del qual forma part de Guindos.

El Comitè d’empresa espera una resposta i de compromís per part del Govern de l’Estat, que pugui “significar evitar el tancament de la nostra emblemàtica i reconeguda empresa”.

 A més, els treballadors volen que el ministre exigeixi al grup Piaggio que faciliti l'arribada d'alternatives industrials sòlides i de continuïtat, si aquesta manté la seva intenció ferma d'abandonar la planta de Martorelles. El Comitè d'Empresa demana a l'administració “que exigeixi al grup Piaggio el compliment dels pactes i que deixi d'enganyar a tots”.

Edicions locals