Dolors Camats es reuneix amb la comunitat educativa

La portaveu del Grup Parlamentari d'ICV-EUiA proposa la creació d'instituts-escoles com a solució al quart institut de la ciutat.


La portaveu del Grup Parlamentari d'ICV-EUiA , Dolors Camats, s’ha reunit aquesta tarda amb la comunicat educativa de Mollet en el marc d’una visita a la comarca per part del grup. A la reunió, que ha tingut lloc a l’edifici del GIRO, Camats s’ha trobat amb representants de les AMPES i dels claustres d’algunes escoles i instituts molletans.

La portaveu ecosocialista ha assenyalat al Govern de la Generalitat i al Govern de l’Estat com a principals responsables de la davallada important de recursos que està patint l’escola pública catalana que es veu obligada a fer la mateixa feina amb els mateixos alumnes però amb menys professors i pressupost. “Hi ha una clara intencionalitat política en la retallada pública. Entenem que hi ha una clara voluntat per tal que aquest buit que deixen les retallades en l’oferta educativa l’acabi omplint la privada o concertada”, ha declarat fent referència al tancament progressiu de l’escola Nicolàs Longarón.

Pel que fa al quart Institut, Camats ha recordat que el seu grup parlamentari ha demanat la seva construcció  en més d’una ocasió i que fins ara la negativa és rotunda: “L’actitud de CiU és dir no a qualsevol equipament, fins i tot, als acordats en el pacte de pressupostos amb el PP”. Segons la portaveu ecosocialista, el seu grup li ha proposat solucions d’estalvi com la creació d’un institut-escola que permetria tenir només un edifici i un sol equip directiu: “S’hi nega per arguments ideològics, no econòmics”.

Edicions locals