Monràs presenta les línies econòmiques de Mollet a Can Borrell

L'alcalde va escoltar les propostes i comentaris dels veïns assistents i posteriorment es van debatre temes diversos.L’alcalde de Mollet va presentar aquesta setmana les línies econòmiques d’acció municipal per l’any 2012 al Centre Cívic Can Borrell. Amb aquesta trobada, Josep Monràs encetava les trobades als barris que portarà a terme dins el projecte de participació ciutadana Espai 26. Aquestes trobades s’han organitzat amb la clara voluntat de sumar esforços en benefici de la ciutat.

L'alcalde va presentar el pressupost municipal per aquest any 2012, un pressupost que ha tingut en compte el context actual caracteritzat per la crisi econòmica i es va elaborar seguint els criteris següents: austeritat i contenció absoluta; manteniment dels recursos destinats a Serveis Socials i foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica. En aquest sentit, l’alcalde de la ciutat va destacar l’increment en un 15% dels recursos destinats a serveis socials i l’aposta del govern municipal per crear noves activitats econòmiques i generar llocs de treball.

En l’apartat d’inversions, Monràs va exposar la reducció considerable de les aportacions previstes per part d’altres administracions i el compromís per continuar amb el desenvolupament de la Llei de Barris, tot i l’important endarreriment de la Generalitat en l’aportació de la seva part de finançament. Respecte aquest tema, va afirmar que “mai s’havien fet tantes inversions al barri de Plana Lledó com ara”, i va destacar les obres que s’estan portant a terme al carrer Cervantes, la pavimentació del barri de Santa Rosa i la remodelació del cementiri.

Després d’explicar als assistents les línies econòmiques d’acció municipal per aquest any 2012, Josep Monràs va escoltar les propostes i comentaris dels veïns assistents i posteriorment es van debatre temes tan diversos com la possible supressió del partit judicial de Mollet, les retallades que s’estan produint en sanitat i educació o les gestions que s’estan portant a terme per recuperar la bonificació del peatge de Mollet.

Edicions locals