El CF Mollet UE perd i s'allunya de l'ascens (2-1)

L'equip d'Albert Garcia es troba a vuit punts de la segona plaça.

El CF Mollet UE va caure al camp del Vilassar de Mar en un partit on hi havien més que tres punts en joc. Amb aquesta derrota, els d'Albert Garcia s'allunyen de la segona plaça, que queda a vuit punts.

El Mollet no va poder superar al segon millor equip de la categoria després del Figueres. Els locals, que habitualment juguen a l'atac, van canviar d'estratègia i van decidir esperar al darrere i aprofitar els espais. El primer gol de Vilassar va arribar per la banda esquerra. Marc Gràcia va aprofitar un bon centre i va rematar al fons de la xarxa. Amb el marcador en contra, els visitants no es van amagar i van empatar el partit al minut 37 amb un gol d'Alberto.

A la represa, els d'Albert Garcia van arriscar una mica més i van anar a buscar la victòria. Així, al minut 58, Bauli va materialitzar una bona jugada entre Brian i Riki. Però el Vilassar no va abaixar els braços i Àlex va marcar el 2-2 en aprofitar una errada de marcatge. Dos minuts més tard, els locals van sentenciar el partit amb un xut llunyà de Canto. En la propera jornada, el CF Mollet UE rebrà al Palamós (diumenge, 12h).


Resultats de la jornada

Edicions locals