Klaudia estrena segon videoclip

La banda molletana d'indie-rock tria 'Oveja' com a segon single del disc 'Mother Phoenix'.

Es produeix una interferència, una estranya corporació s'apodera del senyal i tot seguit irromp en pantalla el primer fotograma d'una emissió no prevista. Així comença el videoclip 'Oveja', cançó que s'ha guanyat per mèrits propis convertir-se en el segon single de 'Mother Phoenix', disc debut de Klaudia, banda amb tres integrants de Mollet del Vallès.

Realitzat per la productora Yellovv conjuntament amb Nacho Newman (també cantant de la banda), el segon videoclip de Klaudia persegueix plasmar la visió de la banda a prop de la realitat imperant. 'Oveja' és un "joc de contrastos amb un fil argumental que es va desvetllant a través dels conceptes sobre impressionats que ens acompanyen" explica la banda molletana.   Aquests ítems, aparentment inconnexos,acaben confluint en la descripció del món contemporani: "Paradoxalment, de 'money' a 'honey' hi ha poca distància, els diners es transforma en mel amb tan sols canviar la primera lletra".

Una flor germinant i una bomba detonant. Imatges d'esperança i desolació es relleven i conviuen en el clip. En definitiva, es tracta d'un relat atemporal que condensa aspectes positius i negatius de la condició humana. En el seu desenllaç, el videoclip es resol amb un tractament psicodèlic de la imatge, un tram que desemboca en el ciberespai, seqüència inspirada en l'obra de Kubrick.


El videoclip de 'Oveja' planteja un muntatge de precisió quirúrgica que impulsa un vídeo de ritme trepidant que guanya matisos visionat després visionat.

[swf object]

Edicions locals