Gairebé 400 participants a la 26a Milla Urbana

Un any més, l'organització ret homenatje a la memòria del professor Julio López.

El Centre d'Estudis Mollet i la seva AMPA va organitzar diumenge a l'avinguda Llibertat la 24a edició de la clàssica Milla Urbana de Mollet, que per primera vegada estava inscrita a la Federació Catalana d'Atletisme. En total van participar 371 persones, 224 nois i 147 noies. Em categoria absoluta masculina, el guanyador va ser Abdelkabir Zaroual Adas Obarco amb un temps de 4'2'', mentre que en categoria femenina absoluta es va imposar Ana Chico amb un temps de 5'17''. Els dos guanyadors van rebre un premi de 100 euros en metàl·lic i un val de 100 euros més per gastar en roba a Magnòlia Jeans. 

Els més petits van fer un recorregut de 200 metres, els prebenjamins un traçat de 850 metres i la resta va recòrrer una milla (1,6 quilòmetres). La prova, que va aplegar més de mig milió de participants, estava areçada des de P3 fins a majors de 50 anys. En aquest sentit, l'organització de la cursa ret homenatje un any més a l'exprofessor del centre Julio López.


D'altra banda, la presidenta de l'AMPA del Centre d'Estudis Mollet, Lorena Vall, va assegurar que "va començar com una cursa de l'escola i cada any és més gran i participa més gent. A més, enguany la prova està inscrita a la Federació Catalana d'Atletisme". Al seu torn, l'acalde de Mollet, Josep Monràs, va afirmar que "cada vegada participa més gent en aquesta cursa. Abans només corrien alumnes de l'escola, ara, però, ve gent d'altres centres i fins i tot de fora de la ciutat".

Edicions locals