Els comerciants de Gaietà Ventalló, solidaris amb La Marató de TV3

El vermut tindrà lloc al cèntric carrer de les 11h a les 14h del proper diumenge 27 de maig.

En motiu de la Marató que TV3 dedica el proper 27 de maig a la pobresa, ‘Que ningú es quedi en fora de joc’, els comerços d’alimentació del carrer Gaietà Ventalló de la ciutat organitzen un vermut solidari per recaptar donacions per la causa.

Cadascun dels set establiments adherits oferirà un tast dels seus productes dins d’un petit circuit alimentari al llarg del carrer. Els interessats podran degustar elaboracions del restaurant Cal Marfà, L’Esquella, Forn Prat, K d Carol, Ca la Chelo, Brunés i Alhambra 57. Entre d’altres, s’oferirà coca de recapte, fuet, olives, peixet fregit, cervesa, té i sucs naturals.

L’activitat compta amb la col·aboració ciutadana, d’entitats i empreses locals, entre elles Mollet a mà, així com el suport de l’Ajuntament.

Els diners recaptats de la venda de tiquets del vermut es destinaran íntegrament a aquesta Marató per la pobresa. Els diners recaptats en les diferents accions de la Marató serviran per finançar projectes socials que millorin situacions de pobresa agreujades pel context econòmic actual. Concretament, finançaran projectes centrats en assistència, habitatge, inserció sociolaboral i infància.

El vermut tindrà lloc al cèntric carrer de les 11h a les 14h del proper diumenge 27 de maig. Els assistents podran comprar el tiquet a qualsevol dels establiments adherits a un preu de 4 euros i tindran una consumició a cada parada del circuit.

Edicions locals