L'escola Sant Gervasi fa que avis i néts comparteixin aula

Avis i àvies expliquen als alumnes com era la vida temps enrere quan ells eren petits.Aquest dimecres 8 de maig s’ha celebrat a l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès la segona trobada d’avis i àvies amb els alumnes de quart de Primària per posar punt i final al projecte sobre la història recent que aquests alumnes treballen durant el curs.

La trobada ha començat amb una visita dels avis i àvies a les aules per explicar als alumnes com era la vida temps enrere quan ells eren petits. Així doncs, s’ha parlat d’aspectes diversos bàsicament relacionats amb la vida quotidiana d’aleshores, com la vida a les cases, les tasques domèstiques, el menjar, la higiene, etc. Els néts s’han mostrat especialment interessats per saber com eren les escoles d’abans i, sobretot, a què jugaven a l’hora del pati.

A continuació, els alumnes han volgut agrair-los la visita cantant-los una cançó que han compost especialment per a l’ocasió i, a més, els han ofert un petit obsequi perquè els quedi un record de l’acte. La trobada ha acabat amb un berenar intergeneracional al menjador de l’Escola que ha estat servit pels propis nens i nenes.

Edicions locals