El Consell Consultiu i Assessor del CTM celebra la seva reunió anual

Tots els membres assistents van coincidir en remarcar la qualitat dels programes de producció pròpia.

La Sala d’Actes de El Lledoner ha acollit la tercera reunió del Consell Consultiu i Assessor del Consorci Teledigital Mollet des de la seva constitució. A la reunió es van analitzar diversos temes sobre la televisió pública del Baix Vallès, Vallès Visió, com ara la programació i l’estudi d’audiència, i van prendre possessió els nous membres del Consell.

El Consell Consultiu i Assessor del Consorci Teledigital Mollet va reunir-se dijous per tercer cop des de la seva constitució. En aquesta reunió, que se celebra de manera anual, es van tractar, entre d’altres temes, la nova programació i l’increment d’audiència, tant a la televisió com a la pàgina web del canal. Tots els membres assistents van coincidir en remarcar la qualitat dels programes de producció pròpia de Vallès Visió i l’encert dels nous programes. “8Visió és el programa buc insígnia del canal, juntament amb Vallès Visió Notícies. Prova d’això és que alguns dels reportatges que s’inclouen a 8Visió s’han emès per la Xarxa de Televisions Locals, per la seva qualitat i també per buscar l’originalitat dels temes”, afirmava l’assessor del CTM, Feliu Tura. Precisament la qualitat i la professionalitat de Vallès Visió són dos dels aspectes més destacats pels membres del Consell. Per a Susanna Villa, representant de l’Ajuntament de Parets, “Vallès Visió és una televisió molt plural que dóna veu a tots els ciutadans”.

L’increment de l’audiència de Vallès Visió també va ser un dels temes principals de la reunió. Jordi Seguer, director del canal, va explicar que Vallès Visió ha passat dels 24.000 als 30.000 espectadors i que el share del canal, del 2,4%, és similar al d’altres canals autonòmics com, per exemple, 8tv (2,6 %) i superior al canal informatiu 324 de Televisió de Catalunya (2,0 %), Canal 33 (2,0%), Clan TVE (2,1 %) o Intereconomia (0,6 %). La pàgina web també està registrant un important número de visites: en dos anys i un mes, www.vallesvisio.cat ha estat visitat per més de 900.000 persones.

El president del CTM, i també del Consell, Josep Monràs, va reconèixer que “tots els membres del Consell han elogiat la fantàstica feina feta pels professionals de Vallès Visió. Aquesta televisió està cada cop més arrelada a la societat del Baix Vallès”. A banda de parlar de la programació i de l’audiència de Vallès Visió, la reunió també va servir perquè els nous membres del Consell poguessin prendre possessió del seu càrrec. Després dels canvis que hi ha hagut en els últims mesos en algunes de les corporacions municipals, i també a direcció d’algun partit polític, sindicat o associació ciutadana, part dels membres del Consell havien canviat. El Consell Consultiu i Assessor del CTM, tal i com s’indica en el Reglament d’organització i Funcionament del Servei Públic Audiovisual del Consorci, és un òrgan de consulta i assessorament que garanteix la participació en la gestió de la televisió dels grups socials i polítics més representatius del territori.

Edicions locals