El Racó Ecològic, un petit canvi amb grans beneficis

c/ Gaietà Ventalló, 13 - T/ 935702463Fruites Àngela és un referent en la fruita i la verdura de qualitat a la ciutat des fa molts anys. El seu neguit per oferir el millor producte del mercat al millor preu al seu client l’ha portat a crear un Racó Ecològic a la seva botiga de Gaieta Ventalló, 13.

Pensant en els beneficis de les fruites i verdures ecològiques, en aquest racó trobaràs qualitat certificada però també un preu molt bo. A banda de les fruites i verdures, aquest Racó Ecològic compta amb altres productes ecològics com la mel d’Alacant, l’oli d’oliva i conserves com el tomàquet capell.
 
Els productes del Racó Ecològic de fruiteries Àngela són ecològics, de qualitat i proximitat. Tot el seu equip treballa per un mercat local i ecològic perquè “no cal portar productes de tant lluny quan els tenim tan a prop” expliquen els responsables que a més, diuen, ajuden a la nostra agricultura i ramaderia. Tenir el coneixement de l’origen dels seus productes és un gran què d’aquesta història. A més, d’aquesta manera es redueixen les despeses de transport i es minimitzen les emissions de CO2. Fruiteries àngela ho té molt clar: “Ajudem el nostre entorn. Ecològic és bo per a tothom: la terra, el productor i el consumidor”.

Edicions locals