El Mollet HC dóna un pas de gegant cap a la permanència (6-5)

Un gol de Santi Vall en el darrer sospir apropa la salvació davant l'Arenys de Munt.

El Mollet HC ha donat un pas de gegant per jugar a Nacional Catalana la propera temporada. Els homes d'Enric Batlle van derrotar a l'Arenys de Munt de David Noguera amb un gol de Santi Batlle fora de temps. Amb aquest resultat, els molletans depenen de si mateixos per mantenir la categoria.


La trascendència del partit es va notar des del principi. La primera part va tenir moments tensos tant a la pista com a les banquetes, on hi va haver alguna discussió. Al minut 20, l'Arenys de Munt es va avançar en el marcador amb un gol de Cusachs. Però els d'Enric Batlle no van llençar la tovallola i Eudald Bonet va capgirar el lluminós abans del descans amb dues dianes.

A la represa, el guió del duel no va canviar. Només començar el segon temps Fitó va empatar i tot seguit va marcar el 2-3. Els locals van respondre amb un gran gol de Navarro, que va culminar un ràpid contraatac. Cinc minuts després, Fitó va marcar el quart i David Calonge es va fer el cinquè en pròpia porteria en una acció desafortunada. Semblava que el Mollet no reaccionaria, però tot va canviar en quatre minuts. Lluís Muñoz va escurçar diferències, Eudald Bonet va marcar el cinquè de penal i Santi Vall va fer el sisè en el darrer sospir. Després del xiulet final, els jugadors van fer un pinya per celebrar un triomf vital per la salvació. L'últim partit de la temporada serà a la pista del Tona (dissabte, 17.45h).

Edicions locals