El 18 de maig Mollet del Vallès celebra el Dia Internacional dels Museus

El Museu Municipal Joan Abelló commemora aquest dia amb la presentació de la Joia del Museu.

Per celebrar el Dia Internacional dels Museus, la Fundació Municipal Joan Abelló, de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, la Col·lecció Garreta-Rovira i el Museu Isern de la Moto, han organitzat diverses activitats per als dies 18 i 19 de maig.

•    El divendres 18 de maig hi haurà jornada de portes obertes al Museu Abelló (Berenguer III, 122), des de les 11 a les 14 h i de les 17 a les 20 h, on es podrà visitar la Joia del Museu i Les Petites Troballes de la Col·lecció: postals de fotografies franceses dels anys 20.

A la Fundació Garreta (Berenguer III, 8) es faran visites comentades, una a les 11 h i una altra a les 17 h. Per assistir-hi caldrà inscriure’s prèviament al Casal Cultural (Rambla de Balmes, 2 - Tel. 935 931 174 - [email protected]).

•    El dissabte 19 de maig es podrà fer un Tomb per les Col·leccions del Museu, una ruta que permetrà visitar el Museu Isern de la Moto, la Col·lecció Rovira-Garreta, la Casa-Museu del Pintor Abelló i una petita mostra del Taller de l’Artista.

L’itinerari previst a peu s’iniciarà al Museu Isern (Av. Gaudí - c. Lluís Millet), a les 17 h i finalitzarà al Taller de l’Artista. La durada prevista de tot el recorregut és d’unes dues hores. Caldrà inscriure’s prèviament al mateix Museu Abelló (Berenguer III, 122 - Tel. 935 445 099 - [email protected]).

Si alguna persona vol seguir el trajecte en cotxe particular o en transport públic caldrà que tingui present els horaris de visites següents:

17 hores.Visita al Museu Isern de la Moto
18 hores. Visita a la Col·lecció Garreta-Rovira
18.45 hores. Visita a la Casa Museu del Pintor Abelló
19.15 hores. Visita al Taller de l’Artista

Edicions locals