El Sant Gervasi s'acomiada amb una victòria (66-42)

Els d'Osvald Medina s'imposen amb cotundència a l'AESE B en un duel instrescendent.

El Sant Gervasi Lumarauto va tancar la temporada amb una contudent victòria a casa davant l'AESE B, conjunt descendit a Tercera Catalana. Va ser l'últim partit de Toni Fuentes, Jordi Paredes, Álex González i Óscar Moyano. Els quatre deixen el bàsquet per motius professionals i personals. També marxa l'entrenador Osvald Medina, però seguirà vinculat al bàsquet de l'escola.

Des del principi es va notar que cap dels dos equips es jugava res. L'AESE arribava al pavelló de l'Escola amb el descens consumat a Tercera, mentre que els molletans van certificar la permanència fa tres setmanes. Els d'Osvald Medina van marxar a vestidors amb un clar 31-18. A la segona part, els de l'Hospitalet van arribar a situar-se només sis punts per sota, però el Sant Gervasi va reaccionar i va poder regalar una treballada victòria en l'últim partit de lliga.


Nova victòria de les noies del Sant Gervasi (39-54)


El Sant Gervasi femení no aixeca el peu de l'accelerador i diumenge va derrotar amb facilitat al Palamós Malgrat 2000 en un duel sense història. A les de Rafa Gutiérrez els va costar entrar en el partit, però quan es van entonar van passar per sobre de les palamosines. L'últim partit de la temporada serà a casa contra la Garrotxa Sant Joanenc (diumenge, 18.45h).


L'entrenador del Sant Gervasi femení, Osvald Medina, va analitzar la temporadora: "La veritat és que al setembre ningú s'esperava guanyar la lliga. Estic molt satisfet amb el treball i l'esforç de totes les jugadores. Són un grup humà magnífic". De cara a la propera temporada el tècnic llagostenc assegura que "l'objectiu és la permanència. És una categoria molt dura i haurem de donar el màxim de nosaltres per salvar-nos".

Edicions locals