El CF Mollet UE organitza el seu campus d'estiu

Enguany l'entitat ofereix servei de menjador, guarderia i piscina.

El CF Mollet UE prepara per aquest juliol la quarta edició del Campus de Tecnificació, adreçat a joves de les categories d'escola fins a infantils. Enguany l'activitat inclourà piscina, servei de menjador i guarderia. El campus s'impartirà durant les quatre setmanes de juliol amb la finalitat de potenciar els aspectes individuals dels jugadors. "Es treballaran de forma més eficaç els continguts de les anteriors tres edicions, ja que tindrem 4 setmanes per poder perfeccionar totes aquelles accions individuals del jugador perque tingui un rendiment òptim", valora el coordinador del campus, Otger Canals.  


A banda del treball més físics, dos dies a la setmana s'amenitzarà amb sessions de piscina a Ca n'Arimón, per desconnectar durant un temps del futbol. A més, s'oferirà servei de menjador "amb una dieta equilibrada, energètica i saludable", indica Canals. El dinar es farà a la zona bar del Germans Gonzalvo.   

El Campus de Tecnificació d'Estiu del CF Mollet UE està organitzat pels coordinadors Otger Canals, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i amb titulació d’entrenador de segon nivell, i Mario Garcia, tècnic superior d’Esports i entrenador de segon nivell, i actualment cursant Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Edicions locals