L’Ajuntament repeteix la bonificació de quinze minuts a la zona blava

Cal passar a recollir l’adhesiu identificatiu de la campanya d’aquest any 2012.

Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat urbana i l’estacionament a la ciutat, l’Ajuntament de Mollet bonifica 15 minuts gratuïts d’aparcament a la zona blava. Per gaudir d’aquesta bonificació dirigida a tots els ciutadans que paguen l’Impost sobre vehicles a Mollet, cal passar a recollir l’adhesiu identificatiu de la campanya d’aquest any 2012.

Els 15 minuts gratuïts de zona blava començaran a contar sempre a partir que s’acabi el temps de zona blava que ja ha estat pagat. És per tant, una pròrroga gratuïta de 15 minuts més d’aparcament. Per tal de poder gaudir d’aquesta gratuïtat, cal posar en un lloc ben visible del cotxe l’adhesiu de la campanya i, en treure un tiquet d’aparcament, es podrà gaudir de 15 minuts més de manera gratuïta.

Es tracta d’una campanya realitzada pel govern municipal que vol millorar l’estacionament a la ciutat i fer més fàcil la mobilitat pels carrers de la ciutat. Per passar a recollir l’adhesiu corresponent a aquest any 2012, els ciutadans interessats han de presentar el comprovant de pagament de l’Impost de Circulació i el DNI a l’Ajuntament de Mollet o en qualsevol d’aquests equipaments municipals:

•          Centre Cultural La Marineta (Plaça de l’Església, 7)
•          Centre Cívic de Can Borrell (Av. Caldes de Montbui, 23)
•          Centre Cívic de Can Pantiquet (C. Can Flequer, 25)

Edicions locals