El Museu Abelló organitza una visita guiada a Conca i Alarcón

Per conèixer la ciutat i el Museu d’Art Abstracte Espanyol, un dels referents de l’arquitectura medieval.

El Museu Municipal Joan Abelló ha preparat pels dies 8, 9 i 10 de juny una sortida a Conca; per conèixer la ciutat i el Museu d’Art Abstracte Espanyol, i a Alarcón, referent de l’arquitectura medieval. Les inscripcions s’han de fer abans del 20 de maig.

La sortida serà el divendres 8 de juny a les 15 hores des del Museu Abelló. El dissabte 9 de juny es visitarà la localitat medieval d’Alarcón, on es farà una visita guiada al Centre d’Art Contemporani de Pintura Mural, l’església de Santa Trinidad, la Parròquia de Santa Maria, el Castell i la Torre d’Armes, des de la qual es podrà descobrir una de les fortaleses medievals millor conservades d’Espanya.

El diumenge 10 de juny es visitarà la ciutat de Conca i la ruta tindrà dues parades fonamentals: la Catedral i el Museu d’Art Abstracte Espanyol situat a les conegudes Casas Colgantes. Finalment, aquest dia a la tarda s’iniciarà el camí de tornada cap a Mollet.

La inscripció es pot fer fins el dia 20 de maig trucant al telèfon 93.544.50.99, per correu electrònic ([email protected]) o bé a la mateixa recepció del museu.

Edicions locals