Illa Carolina, 4t 1a, Glissando i Tolillo i la banda, el cartell del V Divendres al Jardinet

El primer concert, d'Illa Carolina, serà el proper divendres 1 de juny al Jardí del Casal Cultural.


Quart primera, Glissando, Illa Carolina i Tolillo i la banda. Aquest és el cartell musical de la cinquena edició del Cicle de concerts Divendres al Jardinet que organitza el Casal Cultural de Mollet del Vallès.

Dissabte al Jardi del Casal Cultural va tenir lloc la roda de premsa per donar a conèixer la imatge del cartell i la programació d’aquesa edició: “Enguany la imatge del cicle està marcada per l’austeritat que ens envolta a tots. És una mica la transformació, en blanc i negre, d’instruments musicals en bestioles de jardí”, va explicar el molletà Xavier Clavijo, dissenyador del cartell.

El new wave pop d'Illa Carolina serà l'encarregat d'encetar aquesta cinquena edició presentant el seu darrer disc. “Estem molt contents per haver estat convidats”, va dir el seu guitarra, Aleix Prat. A la segona cita el torn serà per la cançó popular melodramàtica de Quart Primera el proper 8 de juny. El grup barceloní es troba finalitzant la gira del seu segon disc tal i com va explicar el seu "tecles" Joan Canals.

El 15 de juny serà el torn de Glissando i el seu electro alternatiu. La seva, Laia Vagué, va admetre no conèixer aquest cicle i va avançar que presentarien el seu cinquè disc que és un homenatge a cançons d'altres artistes en commemoració al desè aniversari de la formació.

Tancarà el cicle un grup local que fa set anys que no pujava a un escenari, Tolillo i la banda. Lluís Hernández va anticipar que el proper 22 de juny retornaran per delectar el públic amb un espectacle de revival.

En anteriors edicions, han passat pel cicle formacions com Manel, Els Amics de les Arts, Joan Colomo, Pau Riba o Asstrio entre altres. Els Divendres al Jardinet és una activitat organitzada des del Casal Cultural i amb la col·laboració del programa musical de Ràdio Mollet, Sona Aquí. L’objectiu de l'organització és oferir una proposta cultural i musical en directe per a les nits d’estiu sense ànim de lucre.

Edicions locals