Domínguez i Felices participen als 'Diàlegs pel pacte social'

Els socialistes molletans van intervenir en els àmbits d'Educació i Sanitat respectivament.

Aquest cap de setmana els socialistes del Vallès Oriental han realitzat dos diàlegs amb la societat. Els àmbits escollits han estat l’educació i la sanitat. Aquests diàlegs són converses i intercanvis d’opinions i propostes entre socialistes que gestionen aquests àmbits amb experts i professionals que aporten les seves idees i experiències i orienten al partit com pot fer progressar la societat i l’Estat del Benestar.                                         

Al Diàleg d’Educació, entre d’altres vallesans, van participar la companya regidora Alícia Domínguez amb professores d’escoles de Mollet i d’altres poblacions de la comarca. Domínguez va intervenir per explicar que "hem de recuperar la capacitat de ser el referent ideològic de l'educació a Catalunya després de construir el model educatiu de qualitat; pensant a curt termini, lluitant contra els retrocessos educatius amb la desaparició de la sisena hora escolar,  l'agument de ràtio a les aules, la desaparició de les les oficines municipals d'escolarització i dels plans escolars d'entorn, de les beques i de les aportacions a les escoles bressol i escoles de música, i a llarg termini, atès que aquestes retallades augmentaran les desigualtats socials, la qualitat del model públic i fracturarà la cohesió social i la igualtat d'oportunitats per capacitat i esforç de les persones".

Al Diàleg de Salut va participar el regidor independent del Grup municipal socialista i metge, Antoni Felices, amb gestors i personal sanitari de Mollet i d’altres poblacions de la comarca."Defensarem clarament el sistema de salut públic i universal si ho fem sostenible i prestigiant al personal sanitari. Durant el Diàleg pel Pacte Social vallesà, que ha estat molt profitós i és un espai d’exposició i confrontació de propostes i d’idees per abordar i superar la crisi des de la visió progressista àmplia, s’han tractat idees com: les vies de sostenibilitat del sistema sanitari, la carta de serveis del sistema públic universals”, va manifestar Felices.

Edicions locals