Més de 50 treballadors contractats a EMFO pel Gran Premi de Fórmula 1

Durant el procés de selecció, que es va dur a terme a les instal•lacions d’EMFO a Mollet, es van presentar 70 persones.

L’empresa municipal EMFO va col·laborar en la selecció de personal pel Gran Premi de Fórmula 1 celebrat recentment al Circuit de Catalunya, a Montmeló. Més de 50 persones van ser contractades i algunes han estat convocades per a propers actes dins del mateix Circuit.

Des de l’any 2006, l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) de l’Ajuntament de Mollet del Vallès col·labora amb la contractació de personal per al Circuit de Catalunya. Durant el mes de febrer i març es va dur a terme la selecció del personal per treballar de formar eventual al Gran Premi de Fórmula 1 del Circuit de Catalunya, a Montmeló.

L’empresa municipal EMFO va col·laborar amb el Circuit de Catalunya per la selecció de personal a través de la seva borsa de treball, un servei d’orientació i intermediació entre candidats i empreses per a cerca el perfil que millor s’adeqüi a l’oferta i facilitar tasques de gestió de recursos humans a les empreses.

Durant el procés de selecció, que es va dur a terme a les instal•lacions d’EMFO a Mollet, es van presentar 70 persones; d’aquestes 70 candidatures presentades, 53 van ser les contractades finalment per a donar suport durant la realització del Gran Premi de Fórmula 1 a Montmeló. Per tant, gairebé el 76% de les candidatures presentades des d’EMFO van aconseguir la feina i algunes d’elles ja han estat convocades per a propers actes dins del mateix Circuit.

Edicions locals