ICV-EUiA planteja la recuperació de pisos en desús per a urgències socials

Els de titularitat pública com els de Batlle Tura o les cases dels mestres de l'escola Longarón.

El grup municipal d’ICV-EUiA ha presentat sis mocions al proper ple de l’Ajuntament que se celebrarà el proper dimarts 29 de maig. La primera moció fa referència a l’estudi i la recuperació de pisos en desús de la ciutat per tal de cobrir urgències socials. Els ecosocialistes apunten que dos d’aquests pisos de titularitat pública són els pisos dels antics Mestres de l’Escola Nicolás Longarón o del carrer Batlle Tura.

ICV-EUiA, planteja que el Ple Municipal, acordi que s’estudiï la possibilitat de recuperar pisos de la ciutat per a poder donar resposta a urgències socials i que es puguin habilitar, previs els estudis i actuacions necessàries des de les regidories competents, els pisos dels antics mestres de l’escola Nicolás Longarón i del carrer Batlle Tura.

Dimarts, ICV-EUiA  demanarà també que el Ple insti al Departament de Justícia que reconsideri la mesura de tancament del centre Educatiu els Til·lers de Mollet del Vallès i el Montilivi de Girona, i faci enrere en la decisió, mantenint-los oberts. 

Edicions locals