The Stock Company, l’outlet multimarca de proximitat

Avinguda Burgos, 23-27, local 2 - TEL/ 93 593 54 97 www.thestockcompany.com


 
The Stock Company va inaugurar la botiga de Mollet. Es tracta d’una associació de botigues que compta amb més de quaranta a tot Espanya i que ofereix producte outlet de les primeres marques.
 
Podràs torbar-hi calçat, complements i textil de marques com Dolce Gabana, Diesel, Guess, Tomy Hilfiger, La Martina, Ed Hardy, Custo, Replay, Miss Sixty i moltes més. La renovació d’estoc és quinzennal o mensual i les marques van variant en funció de la temporada.
 
Ofereix descomptes en relació preu-temporada de fins el 70%. També disposa de ofertes variables per fer irresistibles els seus preus. The Stock Company s’estrena amb marques com Guess, Fornarina, Custo i Pepe Jeans per a les dones i amb Bikkembergs, Diesel, Rare i Tomy Hilfiger per als homes, entre altres marques. L’oferta d’aquest mes de maig és de un 10% texans.
 
El que diferencia The Stock Company respecte altres outlets és la proximitat, l’atenció personalitzada i el fet que sigui un outlet multimarca. Una novetat és l’opció de vendes privades. És a dir, si passes un dia per la botiga amb pressa però veus peces que t’agraden, The Stock Company obrirà el matí de dilluns, que sempre roman tancat, només per a tu sempre i quan facis un mínim de compra.
 
Si vols veure la roba i assabentar-te de les promocions podràs fer-ho a traves de la pàgina web del Facebook thestockcompanymollet.

Edicions locals