El Vell Nou estrena carta de primavera-estiu
Al carrer Antònia Canet, número 6 de Mollet.
Per la temporada primavera i estiu, El Vell Nou estrena novetats en la carta, mantenint l’estil de sempre que es basa en la millor relació qualitat-preu, i en plats que entren molt bé pels ulls però també pel paladar.
Les primeres novetats que trobem són les noves amanides, on destaca l’Amanida vertical de pernil d’ànec amb mozzarella de bufala, cruixent de won ton i un xic de vinagreta de pesto, o l’Amanida de gambes a la planxa, palets de cranc, tonyina, pinya i sorbet de llimona tot acompanyat de salsa rosa.
Al costat d’aquestes novetats el Vell Nou ha renovat totes les pastes, afegint-hi també les pastes més originals, farcides artesanalment, com són els Ravioli de bacallà amb samfaina a la trapanesse o els Panzerotti de formatge de cabra i pernil dolç amb crema funghi i tòfona negra, entre d’altres.
De les carns destaca la seva qualitat i la seva presentació. Així, heu de tastar el Filet de vedella al jabugo, amb el seu cruixent, o el Filet de vedella amb formatge de cabra i confitura de tomàquet. També destaca el filet de porc al priorat caramelitzat o el Confit d’ànec rostit amb confitura de prèssec i grand manier.
I per acabar un bon dinar o un bon sopar, les noves postres: el Sorbet de llimona amb reducció d’orujo d’herbes; el Brownie de xocolata amb sopa freda de vainilla i llima; el Gelat de gintònic; el Flam de Bailey´s, o l’exclusiu Villarín (gelat artesà de tres gustos).
A més d’aquesta nova carta, als migdies el Vell Nou us ofereix un menú diari amb molt on triar, i de dilluns a dimecres al vespre – en nou horari d’estiu – també obre amb proposta de pizzes i amanides. També té tota una varietat important de menús de grups, la premissa és sempre acordar el menú a gust dels clients!.
Per tot això, per dinars de feina, per menús de treball, per sopar en parella o en família, per celebracions o per negocis, el Vell Nou és sempre El Teu Restaurant.