La Diputació reconeix la feina de Josep Monràs en la iniciativa del Dia de l’Esport a Europa

En la jornada de presentació de la 11a Festa de l’Esport i el Dia de l’Esport a Europa.

El passat divendres 25 de maig, el Museu Olímpic i de l’Esport va ser l’escenari on la Diputació de Barcelona va presentar la 11a Festa de l’Esport que tindrà lloc aquest cap de setmana i el Dia de l’Esport a Europa, una fita en la qual es va reconèixer la tasca realitzada per l’alcalde de Mollet i anterior diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs.


En aquesta jornada de presentació de la 11a Festa de l’Esport i el Dia de l’Esport a Europa, el diputat adjunt d’Esports de la Diputació, Josep Salom, va agrair a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs la bona feina realitzada en l’objectiu d’assolir un Dia de l’Esport a Europa, així com pels anys de treball i esforços esmerçats.

La creació del Dia de l’Esport a Europa és una idea que va ser impulsada per Josep Monràs durant els anys que fou diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona i que es va incloure en un informe presentat pel parlamentari europeu, Santiago Fisas. El Parlament Europeu va aprovar aquest informe el passat mes de febrer i recentment també la Comissió Europea. Es tracta d’una iniciativa que compta amb més de 500 adhesions d’entitats locals, federacions esportives, personalitats de l’esport, com Rafa Nadal o Marc Gasol, i organismes internacionals.

Per Josep Monràs, “el Dia de l’Esport a Europa vol reconèixer els beneficis de la pràctica de les activitats físiques i esportives pels ciutadans europeus i sensibilitzar a la població per millorar la seva qualitat de vida mitjançant l’esport”. Amb la presentació que es va fer divendres passat, el projecte del Dia de l’Esport a Europa ja és una realitat que suposa el reconeixement del rol que juga l’esport en el desenvolupament econòmic i social europeu. I la Festa de l’Esport ha estat el seu bressol, una festa que enguany celebra la seva 11a edició i que vol apropar l’activitat física a tota la ciutadania, promoure la cohesió social, i té un caràcter recreatiu i popular obert a la participació de tothom. 
Edicions locals