Les escoles bressol i l’Escola Can Vila enceten un projecte en comú

Per promoure models de normalització que mostrin una diversitat enriquidora gràcies a la col•laboració d’aquests equipaments educatius municipals.

Les escoles bressol municipals de Mollet del Vallès i el Centre d’Educació Especial Can Vila han iniciat un projecte que pretén establir vincles de col·laboració entre aquests serveis educatius municipals i poder obrir pas, d’aquesta manera, al desenvolupament de models de normalització-inclusió que mostrin una diversitat enriquidora.

Amb una dinàmica de treball participativa, els alumnes de l’Escola Especial Can Vila van ser els encarregats, a la diada de Sant Jordi, de preparar una versió actualitzada del conte tradicional de la Ventafocs i Pinotxo, en les quals els seus personatges van ballar els últims “hits” musicals del moment fent gaudir als infants de les escoles bressol una original diada.

Amb aquest projecte es vol obrir una línia de propostes que fomentin l’enriquiment educatiu, professional i personal entre les escoles, a més de proporcionar experiències úniques per als infants.

Edicions locals