L’Hospital de Mollet commemora el Dia Internacional de la Infermera

Estands durant tot el matí sobre promoció, cura i consells de salut i una xerrada sobre lideratge del futur a càrrec de María Emilia Gil.

L’Hospital de Mollet ha organitzat per a demà dimecres durant tot el matí una jornada informativa destinada als usuaris i a la ciutadania en general consistent en estands informatius on equips d’infermeres faran promoció de la salut, informant i donant consells sobre diversos àmbits a totes les persones interessades. Els estands estaran distribuït al llarg de la Rambla d’Usuaris de la Planta Baixa, des de les 9 fins les 12 hores.

Posteriorment, tindrà lloc una xerrada a l’Auditori a càrrec de María Emilia Gil, infermera i adjunta a la gerència de Mútua Terrassa sobre Somiant la infermera del futur: lideratge positiu. La xerrada tindrà lloc a les 12 h i és oberta a tothom.

Ambdós actes s’emmarquen en el programa d’activitats que la Direcció Infermera i l’equip d’infermeres gestores de l’Hospital de Mollet han organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Infermera el passat 12 de maig.

Edicions locals