Set delegats d'EUiA Mollet, a la 6ª Assemblea Nacional

Antonio Cuellar, José Feria, Ferran Jiménez, Antonio López, Emilio Martínez, Francisco Sancho i Sergio Tena estaran el proper cap de setmana a Sabadell.

Sota el lema “#tempsdesquerres, #tempsdunitat, #tempsdalternatives”, es celebra aquest proper cap de setmana a Sabadell la sisena Assemblea Nacional de la formació d’esquerres.

El passat 17 de maig l'Assemblea Local d'Esquerra Unida i Alternativa de Mollet culminava el procés local de participació a la 6a Assemblea Nacional d'EUiA. En el que era la segona jornada de discussió, la formació local escollia els seus set representants que participaran a la Assemblea Nacional que es celebrarà el 2 i 3 de juny a Sabadell alhora que debatia i votava les esmenes que s'aporten des de Mollet als documents congressuals.
 
Amb una alta participació de militants i simpatitzants es van debatre, en un ambient d'àmplia pluralitat, i votar un total de 25 esmenes. Totes elles en la línia de millorar l'anàlisi polític, i les propostes d'organització i d'acció dels propers anys per a Esquerra Unida i Alternativa, que amb aquesta 6a Assemblea afronta importants reptes en temes organitzatius, apropant-se més a la societat, i polítics, donant respostes a la crisi des de la defensa dels interessos dels treballadors i treballadores.
 
En la seva 6ª Assemblea Nacional, EUiA advocarà per la unitat de les esquerres sota el lema “#tempsdesquerres #tempsdunitat #tempsdalternatives”. Aquest lema recull el projecte d'EUiA per aquests propers anys, apostant per la pluralitat i la diversitat de les esquerres i la suma de les mateixes per demostrar que no només hi ha una forma de fer política i de sortir de la crisi.
 
En quant a la llista de delegats la Comissió Local va presentar una llista de consens que estava formada pels següents militants molletans: Antonio Cuellar, José Feria, Ferran Jiménez, Antonio López, Emilio Martínez, Francisco Sancho i Sergio Tena. Com a suplents van quedar Miguel Domínguez i Joaquim Fuertes.

Edicions locals