Tercera trobada de l'alcalde als barris

Aquestes trobades de l’alcalde als barris s’engloben dins el projecte de participació ciutadana Espai 26 i està previst fer-les cada any.La Marineta va acollir dimecres una nova trobada de l’alcalde als barris. Com a les dues anteriors, Josep Monràs va explicar als assistents el pressupost municipal 2012.

Monràs va posar èmfasi al deute que té la Generalitat amb l’Ajuntament que fa que aquest estigui patint un pla d’ajustament. Les subvencions de les escoles bressol i dels serveis per a discapacitats van ocupar també bona part del discurs del batlle, a més de temes com el dels jutjats o els peatges.

En el torn de paraula, un dels assistents va preguntar a l’alcalde sobre una possible unió de forces dels partits catalans per demanar una independència, si més no, fiscal. Monràs va respondre com alcalde, deixant enrere les sigles del seu partit, advertint que “les diferències entre partits són les que fan que no hi hagi acord per aquest pacte” va dir fent referència a la reunió que dimecres van tenir els diferents partits al Palau de la Generalitat.

Aquestes trobades de l’alcalde als barris s’engloben dins el projecte de participació ciutadana Espai 26 i està previst fer-les cada any.

Edicions locals